Cornilleau Sport 100X Tafeltennistafel Blauw

Merk: Cornilleau
Product: COR.115100
€ 469.00
Op voorraad
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
In het kort

TAFELTENNISTAFEL VOOR DE HELE FAMILIE

 

Betaalbaar en toch degelijk gemaakt, de 100X tafel stelt zoveel mogelijk mensen in staat om te genieten van het plezier van tafeltennis. Hij is compact, gemakkelijk te verplaatsen met zijn grote wielen, eenvoudig en veilig op te bergen en te hanteren, en biedt ook opbergmogelijkheden voor ballen en rackets.

Productbeschrijving

Functies en ergonomie

Intrekbaar en door spanning verstelbaar net

Zodra u uw tafel heeft geopend, vouwen de netpalen uit en vallen ze op hun plaats. Het is snel en gemakkelijk om te controleren of uw tafeltennisnet nog perfect aansluit. Scherp en nauwkeurig, het zal na verloop van tijd niet slap worden.

Bal- en racketopslag

De 100X heeft een aantal handige opslagfuncties. U kunt uw rackets en ballen aan de zijkanten van de tafel opbergen. Start een spel wanneer je maar wilt - je hoeft niet op zoek te gaan naar ballen.

Eenvoudige voetafstelling

Om de hoogte van uw 100X tafel aan te passen, draait u eenvoudig aan het onderste gedeelte van de voet. Deze eenvoudige techniek die iedereen onder de knie kan krijgen, garandeert dat uw tafel perfect vlak zal zijn.

Speelervaring

Goede rebound-kwaliteit:

Met zijn 4 mm dikke speeloppervlak van harslaminaat biedt de 100X-tafel je rebound-kwaliteit die perfect is voor dagelijks gebruik. Een geweldige tafel om met vrienden of familie te genieten van een potje tafeltennis.

Antireflectiecoating:

Om aan de top van je spel te spelen, moet je ervoor zorgen dat je in de zon kunt spelen zonder verblind te worden. De SOFTMAT-afwerking die op de 100X-tafel is aangebracht, vermindert de intensiteit van de zonnestralen drievoudig in vergelijking met een niet-gecoate tafel.

Een breed frame om het paneel recht te houden

Het frame is de metalen structuur die het speeloppervlak ondersteunt. Hogere frames zorgen ervoor dat uw paneel langer plat blijft. Het 100X-frame is, net als dat van alle buitentafels van Cornilleau, gemaakt van aluzink, een corrosiebestendige legering van staal, aluminium en zink, bekend om zijn extreme stevigheid. Met een hoogte van 40 mm is het frame van de 100X tafel dik genoeg om een ​​stevige grip te garanderen.

Ultra-duurzame materialen

Het tafelblad van massief laminaat is ontworpen om zelfs de zwaarste tests te doorstaan. Zware regen, sneeuw, extreme hitte - het blijft hetzelfde, ongeacht het weer. Het staat zelfs zijn mannetje als het ruw wordt behandeld - racketslagen en andere schokken zullen hun sporen niet achterlaten. Alle metalen die in de 100X-tafel worden gebruikt, hebben een anticorrosiecoating gekregen en zijn geselecteerd op hun weerstand. Het is geen toeval dat de 100X, net als al onze buitentafels, 10 jaar garantie heeft.

Een veilig sluitsysteem

De tafeltennistafel 100X heeft 8 vergrendelingspunten, conform de huidige normen. Dit systeem garandeert dat de panelen perfect horizontaal blijven in de speelpositie en perfect verticaal in de opslagpositie. Om het te activeren, drukt u eenvoudig op de knoppen aan de zijkanten van de tafel.

Een compacte tafel - minder bulk, meer veiligheid

Het door Cornilleau ontworpen COMPACT TECHNOLOGY®-vouwsysteem verkleint het risico dat de tafel uit balans raakt. Het voorkomt ook dat kinderen in de opbergstand tussen de panelen sluipen en maakt het openen en sluiten van uw tafel gemakkelijker. Eenmaal opgevouwen heeft het het dubbele voordeel dat het minder omvangrijk is dan een standaardtafel en gemakkelijker te hanteren is.

Wendbaarheid

Extra grote dubbele wielen

Verplaats uw tafel waar u maar wilt en neem uw spel mee naar ongezien terrein. De extra grote dubbele wielen van Cornilleau-tafels bieden tal van voordelen. Ze overwinnen gemakkelijk obstakels, verplaatsen zich soepel over elk type terrein en zijn uitzonderlijk wendbaar, gemakkelijk te manoeuvreren en stabiel in bepaalde lastige situaties, zoals het omdraaien van een krappe hoek om de ideale plek voor het opzetten van uw tafel te bereiken.