Zakelijk Bestellen

Mogelijkheden om een bestelling te plaatsen voor onze zakelijke klanten


Een bestelling op onze website plaatsen als zakelijke klant is uiteraard geen probleem. Bij ons kan u bestellen via de website of via een bestelbon.


Bestellingen via de website


Voor bedrijven, instellingen of verenigingen is het mogelijk om hetzelfde stappenproces te volgen als onze particuliere klanten. Belangrijk is wel om het veld van de BTW nummer in te vullen. Zo zal ons boekhoudpakket u herkennen als een zakelijke klant en zo automatisch een zakelijke factuur opstellen. Indien u geen BTW nummer heeft als zakelijke klant dan dient u wel "nihil" of "0000000000" in het veld van de BTW nummer in te voeren.


Betalingen voor zakelijke klanten kunnen op voorhand via de website of bij levering.


Indien u reeds 3 voorgaande bestellingen bij ons geplaatst heeft dan kan onze boekhouding na een creditcontrole voor u een zakelijk betaalaccount aanmaken. Hierdoor kan u dan uw bestelling op factuur betalen.


Bestellingen via een bestelbon


Dikwijls krijgen wij de vraag van scholen of gemeentes om te bestellen via een bestelbon. Dat is uiteraard ook geen probleem. U mag de bestelbon richten aan:


Homeshop BVBA
Hoogkamerstraat 308 F
9140 Temse
Tel: 03 336 31 60
Fax: 03 298 35 77
E-mail: [email protected]


Vanaf dat wij de bestelbon ontvangen hebben via mail, fax of post zullen wij deze bevestigen en u de geschatte levertermijn doorgeven. Vervolgens zal er een factuur opgesteld worden die op termijn betaald kan worden na de levering en ontvangst van de factuur.


Heeft u nog vragen over het bestellen als zakelijke klant? Laat het ons weten via 03 336 31 60 of via [email protected]