Cornilleau Tectonic Outdoor Blue

Merk: Cornilleau
Product: COR.190505
€ 359.00 (Adviesprijs) € 329.00
Op voorraad
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
In het kort
The patented Compact Technology system provides an optimum level of safety, ease of handling and a reduced storage requirement. The large diameter double wheels are very sturdy. They roll well even on uneven ground.
Productbeschrijving

Basismodel met vereenvoudigde versterkte constructie. Een degelijke tafel qua vormgeving en robuustheid in deze prijsklasse. Standaardlevering omvat tafeltennistafel met netpost.


De gunstige, weersbestendige Tectonic Tafeltennistafel Tecto Outdoor is door Cornilleau gebouwd en profiteert daardoor van de ervaringen van de Franse wedstrijdleverancier. De stevige 4mm melaminetafel is weersbestendig en kan zonder problemen in zon, regen, sneeuw en ijs buiten blijven staan. De witte markeringslijnen op het speelveld zijn in het melaminehars geintegreerd. Daardoor zijn de markeringslijnen bestendig tegen verkleuren en loslaten.


De functionaliteit van de Tectonic Tafeltennistafel Tecto Outdoor is compleet door de draaibare dubbele wieltjes, het stevige onderstel van staal en kunsthars en het stabiele 40mm frame. Het Compact-inklapmechanisme garandeerd een snel en veilig transport, wat door de Internationale Veiligheidsnorm EN 14468-1 wordt bevestigd.

Melamineharsplaat 4mm
Profielframe constructie van 40 mm
Standbenen gemaakt uit verzinkt staal ø 25mm
Net inclusief
4 punten van automatische vergrendeling in speelpositie en 2 punten bij opberging
Te openen met 2 personen
Conform aan de Europese EN 14468-1 norm
Verdraaibare wielen van ø 130mm
COMPACT opbergsysteem
Behandelde speelplaat tegen weersomstandigheden
Omlijsting is uitgevoerd in gelakt staal
Ontspiegeld oppervlak
Alleen spelen is mogelijk
Witte lijnen zijn niet verwijderbaar
Gewicht van de tafel : 44 kg
Garantie: 2 jaar op de gehele tafel