Cornilleau Sport 400 Tafeltennisbat

Merk: Cornilleau
Product: COR.434000
€ 20.95
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: 5,99
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
In het kort

Met de Cornilleau sport 400 tafeltennis bat kan je tonen wat je in je mars hebt aan de ping-pong tafel. Plezier zal je zeker en vast beleven tijden elke spin.

Productbeschrijving

Met de Cornilleau sport 400 tafeltennisbat kan je tonen wat je in je mars hebt aan de ping-pong tafel. Plezier zal je zeker en vast beleven tijden elke spin. Deze bat voldoet aan alle verwachtingen. 


Met zijn 1.8 mm beleg bent u er zeker van dat uw tegenspeler u niet voor verassing zal zetten. Uw groei tijdens het spel zal vlug duidelijk worden: met de cornilleau sport 400 tafeltennisbat zijn er geen obstakels.


Het hout dat voor deze pallet is gebruikt is 5 mm dik. Voor deze bat is plywood/multiplex gebruikt. Hoe sterker dat de gebruikte houtsoort is, hoe sneller men kan reageren.


Op deze bat ligt een rubber van 1,8 mm. Hier geldt het principe hoe meer of hoe dikker de rubber hoe sneller het effect is.


Zoals u onderaan kan zien heeft deze tafeltennisbat van cornilleau 3 sterren gekregen door de ittf. De ittf geeft aan verschillende tafeltennisproducten een quotering door het gebruik van sterren, namelijk van 1 tot 6. Hoe meer sterren dat de bat krijgt hoe beter deze op professioneel niveau scoort.


De houtvezels van het handvat zijn loodrecht op elkaar georiënteerd. Hierdoor is de spin en de rebound precies afgewerkt.


Precisie en Spin


De 3-ster ITTF Rubber zorgt voor een goede spin.


Speed


De 1.8 mm dikke rubber zorgt voor een hoge snelheid.


Performance

De 5-lagen multiplex zorgen voor een optimale balcontrole.

Dikte Rubber 1.8 mm
Type 5 mm blade - multiplex
Rubber ittf 3 sterren
Snelheid 7
Spin 6
Controle 8
Greef Flared