Cornilleau Performance 700X Tafeltennistafel Zwart

Merk: Cornilleau
Product: COR.113402
€ 1,329.00
Op voorraad
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
In het kort

STEVIGHEID EN UITERST UITGERUST

Zijn gedurfde lijnen en reeks functies maken de 700X tot een ongeëvenaarde tafel. Zijn rebound-kwaliteit gelijk aan een wedstrijdtafel biedt u de kans om uit te blinken. Voeg daarbij de beste technologie die plezier en comfort biedt, en een simpele tafeltennistafel wordt een volledige speelervaring.Productbeschrijving

Functies en ergonomie

Fles houder

Zou het niet geweldig zijn om een ​​verfrissend drankje bij de hand te hebben als je aan het tafeltennissen bent? Zoals bij al onze opslagfuncties, hebben onze ontwerpers hun inspiratie gehaald uit uw opmerkingen en deze flessenhouders gemaakt, die u eenvoudig wegvouwt wanneer u ze niet nodig heeft. Geen glazen meer rond de tafel die wachten om te worden omvergeworpen te midden van een geweldig schot!

Puntentellers

Wie zal de eerste zijn die elf punten behaalt en het spel wint? Nu kent iedereen de score - zonder plaats voor valsspelers! Als je ze liever niet gebruikt, bijvoorbeeld als je roterend tafeltennis speelt, klap je ze gewoon weg onder de tafel.

In hoogte en spanning verstelbaar automatisch net

Wees perfect met de 700X. Wanneer je je tafel uitklapt, komen de netpalen automatisch in positie. Kies de juiste hoogte voor je spel met de draaiknop aan de onderkant van het net. Pas vervolgens de spanning aan door simpelweg aan het touwtje te trekken en het met de gesp te blokkeren. Je net is perfect afgesteld en je bent helemaal klaar om te spelen.

Ballenopslag en baldispensers

De 700X heeft een groot aantal opslagfuncties. Aan de zijkanten van de tafel kunt u uw rackets en ballen opbergen, uw zakken leegmaken en gebruik maken van de accessoirehouders, en zelfs een flesje achterlaten voor als u dorst krijgt. U hoeft tijdens een wedstrijd niet op zoek naar ballen - pak gewoon een nieuwe bal uit de handig geplaatste dispenser. Elk detail is ontworpen voor maximaal comfort en eenvoud.

Uiterst eenvoudige verstelbare voeten

De 700X tafel is uitgerust met een innovatief systeem waardoor de poten gemakkelijk te verstellen zijn. Draai gewoon aan de draaiknop om uw tafel op het juiste niveau te zetten - geen inspanning vereist! De tafel hoeft niet te worden opgetild, omdat het mechanisme niet rechtstreeks aan de voet is bevestigd of in direct contact met de vloer staat. Simpel en effectief.

Speelervaring

Competitie-standaard rebound kwaliteit

Met zijn 8 mm dikke speeloppervlak van harslaminaat, laat de 700X-tafel je spelen als een professional zonder je achtertuin te verlaten. Hoe dikker het paneel, hoe beter de veerkracht. De 700X-tafel biedt een ongeëvenaarde speelkwaliteit voor een vrijetijdstafel voor buiten, met het dikste paneel in het assortiment.

Antireflectiecoating

Om aan de top van je spel te spelen, moet je ervoor zorgen dat je in de zon kunt spelen zonder verblind te worden. De MATTOP-afwerking absorbeert de intensiteit van de zonnestralen en vermindert hun schittering 10x in vergelijking met een ongecoate tafel. Het enige dat je verblindt, is de superieure kwaliteit van je forehand- en backhand-shots!

Draaivoetjes

Niet alle tuinen zijn perfect vlak, maar uw tafeltennistafel moet een vlak speeloppervlak hebben. Met zijn draaibare kussentjes aan de onderkant van de voeten past de 700X zich aan elk type vloer aan. Zet uw tafel neer waar u maar wilt, zonder de kwaliteit van uw spel in gevaar te brengen. Gazon, aarde, grind, zand - wat het terrein ook is, uw tafel weet hoe hij ermee om moet gaan!

Een XL frame om het paneel recht te houden

Het frame is de metalen structuur die het speeloppervlak ondersteunt. Hogere frames zorgen ervoor dat uw paneel langer plat blijft. Het 700X-frame is, net als dat van alle buitentafels van Cornilleau, gemaakt van aluzink, een corrosiebestendige legering van staal, aluminium en zink, bekend om zijn extreme stevigheid. Met een hoogte van 60 mm heeft de 700X-tafel een indrukwekkend frame dat een onberispelijke grip biedt.

Veiligheid en duurzaamheid

Ultra-duurzame materialen

Het tafelblad van massief laminaat is ontworpen om zelfs de zwaarste tests te doorstaan. Zware regen, sneeuw, extreme hitte - het blijft hetzelfde, ongeacht het weer. Het staat zelfs zijn mannetje als het ruw wordt behandeld - racketslagen en andere schokken zullen hun sporen niet achterlaten. Alle metalen die in de 700X-tafel worden gebruikt, hebben een anticorrosiecoating gekregen en zijn geselecteerd op hun weerstand. Het is geen toeval dat de 700X, net als al onze buitentafels, 10 jaar garantie heeft.

Een uniek sluitsysteem

De 700X-tafel heeft 16 vergrendelingspunten. Hij blijft perfect op zijn plaats, zowel in de speel- als opbergstand. Dit gepatenteerde systeem biedt een eersteklas veiligheid. De 700X is eenvoudig in en uit te klappen met zijn gemakkelijk toegankelijke handgreep en heeft een extra ingebouwde veiligheidsfunctie: hij blokkeert in een hoek van 65 graden als de handgreep niet langer wordt vastgehouden terwijl de tafel wordt uitgevouwen.

Een compacte tafel - minder bulk, meer veiligheid

Het door Cornilleau ontworpen COMPACT TECHNOLOGY®-vouwsysteem verkleint het risico dat de tafel uit balans raakt. Het voorkomt ook dat kinderen in de opbergstand tussen de panelen sluipen en maakt het openen en sluiten van uw tafel gemakkelijker. Eenmaal opgevouwen heeft het het dubbele voordeel dat het minder omvangrijk is dan een standaardtafel en gemakkelijker te hanteren is.

Vier hoekkussens

Om scherpe randen te verzachten en eventuele stoten op te vangen, zijn er hoekkussens op de 700X-tafel aangebracht. Je heupen zullen je dankbaar zijn voor het kiezen van een tafel met hoekkussens, vooral als je van roterend tafeltennis houdt.

Vier remmen

Met vier remmen heeft de 700X een ongeëvenaarde stabiliteit, zowel in de speel- als opbergposities. Als u eenmaal op de rem heeft gezet, wijkt uw tafel geen centimeter meer, zelfs niet op een helling.

Wendbaarheid

Extra grote dubbele wielen

Verplaats uw tafel waar u maar wilt en neem uw spel mee naar ongezien terrein. De extra grote dubbele wielen van Cornilleau-tafels bieden tal van voordelen. Ze overwinnen gemakkelijk obstakels, verplaatsen zich soepel over elk type terrein en zijn uitzonderlijk wendbaar, gemakkelijk te manoeuvreren en stabiel in bepaalde lastige situaties, zoals het omdraaien van een krappe hoek om de ideale plek voor het opzetten van uw tafel te bereiken.

Gemakkelijke handgreep

Het is altijd beter om een ​​goede grip te hebben als u de tafel een trede omhoog moet tillen. De gemakkelijke handgreep op de 700X-tafel is ontworpen om u uw tafel gemakkelijk naar elke hoek van uw tuin te laten dragen. U kunt uw tafel moeiteloos optillen om te spelen waar u maar wilt. Je zult deze handgreep ook erg handig vinden als het gaat om het opbergen van je tafel.