Cornilleau Perform 600 Tabletennis Bat

Merk: Cornilleau
Product: COR.426000
€ 31.95
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: 5,99
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
In het kort

De AERO en OFC technologie voorziet de Perform 600 bat met een ongeëvenaarde bal- controle en contact terwijl de krachtige grip bij elke slag een constant traject en spin garandeert.

Productbeschrijving

De Cornilleau Perform 600 tafeltennis bat is de ideale hulp om je tegenspeler aan te vallen. De coating van 1.8mm zorgt voor een groot comfort tijdens het spel. Met de perform 600 bat, zal je controle kunnen houden over onvoorziene omstandigheden: snelheid en spinning. De bat zal antwoorden op je tactische keuzes voor een offensief spel. Aanvallen maar! 


De AERO en OFC technologie voorziet de Perform 600 bat met een ongeëvenaarde bal- controle en contact terwijl de krachtige grip bij elke slag een constant traject en spin garandeert. Ideale bat voor de ALL/OFF speler.


Het hout dat voor deze pallet is gebruikt is 5 mm dik. Voor deze bat is plywood gebruikt. Hoe sterker dat de gebruikte houtsoort is, hoe sneller men kan reageren.


Op deze bat ligt een rubber van 1,8 mm. Hier geldt het principe hoe meer of hoe dikker de rubber hoe sneller het effect is.


Zoals u onderaan kan zien heeft deze tafeltennisbat van cornilleau 4 sterren gekregen door de ittf. De ittf geeft aan verschillende tafeltennisproducten een quotering door het gebruik van sterren, namelijk van 1 tot 6. Hoe meer sterren dat de bat krijgt hoe beter deze op professioneel niveau scoort.


De houtvezels van het handvat zijn loodrecht op elkaar georiënteerd. Hierdoor is de spin en de rebound precies afgewerkt.


Precisie en Spin


De 4-ster ITTF Rubber zorgt voor een zeer goede spin.


Speed


De 1.8 mm dikke rubber zorgt voor een hoge snelheid.


Performance

De 5-lagen multiplex zorgen voor een optimale balcontrole.
 

Dikte Rubber 1.8 mm
Type Blad OFF + / 5 multiplex
Rubber ittf 4 ster
Snelheid 7
Spineffect 7.5
Controle 7.5
Greep Flared