Intex Automatische Bodemstofzuiger

Merk: Intex
Product: INTEX.28001
€ 109.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: 5,99
In het kort

De Intex zwembadstofzuiger is een automatische bodemzuiger die werkt op druk van uw zwembadpomp. Deze bodemzuiger reinigt uw boden zelfstandig. Bladeren, zand en insecten worden automatisch van de bodem opgezogen

Productbeschrijving

De Intex zwembadstofzuiger is een automatische bodemzuiger die werkt op druk van uw zwembadpomp. Deze bodemzuiger reinigt uw boden zelfstandig. Bladeren, zand en insecten worden automatisch van de bodem opgezogen.

De ene kant van de slang dient u op de bodemzuiger te bevestigen en de andere kant op de uitlaat van het zwembad waar het schone water van de pomp terug het bad in stroomt.

Door de zuigkracht van de pomp, wordt al het vuil verwijdert. Als de zuiger bij een wand komt zal deze automatisch van richting veranderen. Zo maakt de Auto Pool Cleaner het zwembad schoon, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Om optimaal te kunnen werken, vereist de bodemzuiger een filterpomp met een capaciteit tussen de 5.678 - 13.248 liter per uur. Inclusief slang van 7,50 m Niet geschikt voor ingebouwde zwembaden.