Cornilleau

Cornilleau tafeltennistafels

 


Cornilleau tafeltennistafels
worden gemaakt in bonneuil-les-eaux in Frankrijk. Reeds 40 jaar vervaardigt Cornilleau tafeltennistafels en accessoires voor de wereldwijde markt. Ondertussen worden er per jaar 100.000 tafeltennistafels van Cornilleau verkocht in maar liefst 65 landen. 


Alle tafels worden met de grootste zorg ontwikkeld en gecontroleerd in hun eigen fabriek. Cornilleau maakt indoor tafeltennistafels, outdoor tafeltennistafels, en tafeltennistafels voor competitie.


Hun accessoires gaan steeds verder in technologie. Het  gamma dat met enkele houten standaard bats begon is ondertussen uitgegroeid tot een gamma van 10-tallen verschillende bats met daaronder de standaard tafeltennis bats, tot de waterbestendige bats en professionele bats.


Al hun producten zijn makkelijk te monteren door de bijgeleverde handleiding. Elk onderdeel is genummerd zodat u zich niet hoeft af te vragen hoe u de tafel moet monteren. Een montage van de tafeltennistafel neemt ongeveer 1 uur in beslag en kan voor 90% door 1 persoon worden gedaan. U dient enkel over een tweede persoon te beschikken om het blad in het frame te schuiven. 


De garantievoorwaarden die Cornilleau hanteert geven alweer de kwaliteit weer. U krijgt namelijk 3 jaar garantie tegen fabricagefouten en die wordt verlengd naar 10 jaar voor de speeloppervlakken van de outdoor tafeltennistafels.