Exit Maestro Voetbalgoal

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.41.03.10.00
€ 139.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Dimensions: L 180 x H 120 x B 60
Weight: 18 kg
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
In het kort
- Prachtig design van Exit Toys - Fijnmazig kwalitatief net - Makkelijk verplaatsbaar - Gepatenteerd verankeringssysteem
Productbeschrijving

De Exit Maestro voetbalgoal is een prachtige maar tegelijk super degelijke voetbalgoal.


We kennen allemaal de standaard voetbaldoelen in het wit maar hier heeft exit verandering in gebracht. Al lange tijd hebben zij gezocht naar een voetbalgoal die mooi staat in de tuin. En het resultaat mag er zeker en vast zijn. Door gebruik te maken van zwarte gegalvaniseerde en gepoedercoate buizen hebben zij een mooie en kwalitatieve lijn in voetbaldoelen uitgebracht.


Door zijn grotere afmeting van 180 x 120 x 60 past deze goal in zowel kleinere als grotere tuinen. Deze goal wordt ook geleverd met het gepatenteerd verankeringssysteem. Dit systeem is geweldig. Zoals u kan zien op de foto heb je 2 verankeringsstaven. Deze plaats je in de grond gelijk met het maaiveld (gazon) en vervolgens schuif je een tweede buis in het frame van de goal. Vervolgens kan u dan de goal in de 2 staven in de grond laten zakken, en de goal kan vervolgens niet meer weg. Moet je het gazon maaien? Geen probleem, klik even de goal los uit de verankeringsstaven en u kan er overrijden.


De montage verloopt zeer simpel. U dient enkel de buizen in elkaar te schuiven en door een kliksysteem zoals u kan zien op de foto, blijven de buizen aan elkaar gehecht.


Deze goal wordt standaard geleverd met een oefenscherm. Zo kan het aankomende voetbaltalent blijven trainen.