Christopeit Hometrainer / Ergometer EMS-6

Product: BUF.7300.106
€ 489.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Weerstand: Elektronisch
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Afmetingen: L 96 cm x B 52 cm x H 140 cm
Verzendkosten: Gratis
Weight: 38 kg
Zadel verstelbaar: Ja
Stuur verstelbaar: Ja
Koppelbaar met tablet: Nee
Vliegwiel swingmassa: 12 kg
Hartslagprogramma: Ja
Display Aanwezig: Ja
In het kort

- Elektrische inductie-systeem
- 12 kg vliegwiel
- Computergestuurde weerstand
- 32 weerstandniveaus
- 6 trainingsprogramma's
- 1 hartslag gecontroleerd programma
 -1 individueel programma
- 1 snelheidsonafhankelijk programma
- Polsslagmeting
- Blue Back Light LCD display
- Volledig verstelbaar stuur
- Transportwielen
- Vloerniveaucompensatie
- Lichaamsvetanalyse
- Maximaal gewicht: 150 Kg
- Benodigde ruimte: 96 x 52 x 140 (H) cm
- 100% kwaliteitsgarantie

Productbeschrijving

De hometrainer EMS-6 is een robuuste en hoogkwalitatieve top ergometer van Christopeit. De EMS-6 remt middels elektrische inductie (ook: spoelweerstand), wat zorgt voor uiterst nauwkeurige waarden en een bijzonder soepele tred.


Dit maakt deze hometrainer geschikt voor mensen die serieus en met preciese doelstellingen willen trainen met, alsmede voor (revalidatie-)trainings trajecten onder voorschrijving of begeleiding van een therapeut of arts.


De EMS-6 heeft een zwaar vliegwiel van 12 Kg. De computergestuurde weerstand heeft 32 weerstandniveaus. Transportwielen zorgen er voor dat de je de hometrainer gemakkelijk kunt verplaatsen.


De EMS-6 biedt 6 trainingsprogramma's, 1 hartslag gecontroleerd programma, 1 individueel programma en een snelheidsonafhankelijk (50-350 Watt, in stappen van 5 Watt) programma zorgen voor diverse trainingsmogelijkheden.


Deze afwisseling in trainingsprogramma's is een extra stimulans voor spieren en conditie, maar is zeker ook belangrijk voor uw eigen motivatie.


Het Blue Back Light LCD Display geeft de snelheid, tijd, afstand, geschatte calorieverbruik, wattage en polsslag tegelijk weer. Hierdoor kun je tijdens de training in één oogopslag precies zien hoe je training verloopt.


Het zadel is zowel verticaal als horizontaal te verstellen. De hellingshoek van het zadel en het stuur is ook te verstellen. Dit alles resulteert in een optimale houding en maximaal comfort afgestemd op uw eigen wensen.